14.05.2023 ‐ Moederdagontbijt

Moederdagontbijt

Op zondag 14 mei 2023 is het weer zover! Dan verwennen we onze mama’s naar aloude gewoonte met een heerlijk Bollé Bollé moederdagontbijt, rechtstreeks en supervers van bij de bakker!

Wie herinnert zich niet het riante en smaakvolle kwaliteitsontbijt dat we vorig jaar voor jullie samenstelden onder de vakkundige leiding van Nadia van bakkerij Vermeulen? De actie werd een enorm succes en daarom doen we ook dit jaar beroep op Nadia om de samenwerking met de lokale middenstand van Boortmeerbeek en onze VZW te coördineren. Dit zal weer resulteren in luxe-ontbijtboxen die door onze vrijwilligers met veel plezier bij jullie thuis bezorgd zullen worden.

De opbrengst van de verkoop zullen we gebruiken om onze projecten in Tanzania verder te ondersteunen. We doen dit nog steeds in het gedachtegoed van pater Albert Bolle.

Dit jaar gebruiken we de opbrengst van de ontbijtactie voor de verdere modernisering van het weeshuis van Mama Alvera in Bukoba in de buurt van het Victoriameer. Mama Alvera, de huishoudster van Pater Bolle op zijn eerste missiepost, startte haar weeshuis met Bolle’s steun toen de pater overgeplaatst werd om een nieuwe post te gaan oprichten.

Intussen is het oorspronkelijke huisje uitgebreid met o.a. een eetzaal en een grote slaapzaal, gescheiden voor meisjes en jongens, met bijhorend sanitair. Het huisje werd dus een modern weeshuis dat plaats biedt aan circa 35 kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Woon je in Boortmeerbeek, Hever of Schiplaken? Bestel dan voor 8 mei een heerlijk ontbijt via het online bestelformulier!

Een ontbijt bestellen