Moederdagontbijt

Beste sympathisanten,

Op zondag 8 mei 2022 is het weer zover! Dan verwennen we onze mama’s naar aloude gewoonte met een heerlijk Bollé Bollé moederdagontbijt, rechtstreeks en supervers van bij de bakker!

Een moeder bezoekt het hospitaal van MwanzugiWie herinnert zich niet het riante en smaakvolle kwaliteitsontbijt dat we vorig jaar voor jullie samenstelden onder de vakkundige leiding van Nadia van bakkerij Vermeulen? De actie werd een enorm succes en daarom doen we ook dit jaar beroep op Nadia om de samenwerking met de lokale middenstand van Boortmeerbeek en onze VZW te coördineren. Dit zal weer resulteren in luxe-ontbijtboxen die door onze vrijwilligers met veel plezier bij jullie thuis bezorgd zullen worden.

De opbrengst van de verkoop zullen we gebruiken om onze projecten in Tanzania verder te ondersteunen. We doen dit nog steeds in het gedachtegoed van pater Albert Bolle. Dit jaar gebruiken we de opbrengst van de ontbijtactie voor de verdere uitbreiding van het hospitaal in Mwanzugi, zo’n 11 km verwijderd van onze scholen in Igunga - Tanzania. Pater Bolle startte hier ooit een dispensarium met vooral aandacht voor moeder en kind. Je kan het omschrijven als ons voormalig “Kinderheil”.

Intussen is het oorspronkelijke dispensarium uitgegroeid tot een heus hospitaal met een veel grotere capaciteit en met een modern operatiekwartier dat nu ten volle benut kan worden dankzij het plaatsen van zonnepanelen met batterijen als opslagcapaciteit. Stroomuitval is daardoor uitgesloten waardoor geplande operaties veilig kunnen verlopen. Uit erkentelijkheid voor de nooit aflatende inzet van pater Albert voor Tanzania werd de naam van het hospitaal omgedoopt in “Father Albert Bolle Memorial Health Center”.

De ziekenboeg voor vrouwen in het hospitaal van Mwanzugi

Wat bieden we aan?

Een rijk gevulde ontbijtbox met cava, broodjes, zoet en hartig beleg, fruitsap, yoghurt, fruit en zoete verwennerijen voor slechts € 18 per box.

De bestellingen worden op zondag 8 mei in Boortmeerbeek, Hever en Schiplaken aan huis geleverd tussen 7u30 en 9u30.

Hoe kan je bestellen?

Je kan op twee manieren jouw bestelling plaatsen:

  • Via onderstaand bestelformulier.
    LET OP: de bestelling wordt pas definitief na overschrijving van de totaalsom op rekeningnummer BE35 7340 2236 1337 (BIC: KREDBEBB) tav. Bollé Bollé vzw met vermelding “Ontbijt Moederdag - naam - Bestelnummer XXX” (het bestelnummer krijg je te zien nadat je op de "Verzenden"-knop hieronder hebt gedrukt).
  • Je kan bij Bakkerij Vermeulen in Schiplaken je bestelling doorgeven en ook betalen.
    Adres: Bieststraat 290, 3191 Schiplaken
    Telefoonnummer: 015 61 14 26

Bestellingen dienen te worden doorgegeven voor maandag 2 mei 2022. Voor specifieke vragen over de levering op 8 mei kan je terecht bij Marie-Jeanne Claes via 0474 89 28 94.

Van harte dank voor jullie steun. Samen werken we zo aan een betere wereld en doen we aan “Ontwikkelingshulp die mensen in hun waarde laat groeien”.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Bollé Bollé vzw

Bestelformulier

 
x € 18 =