Moederdagontbijt

Waarschuwingsbericht

Inzendingen voor dit formulier zijn afgesloten.

Beste sympathisanten,

Op zondag 9 mei vieren we onze mama’s met moederdag. Met Bollé Bollé willen we jullie graag dit jaar opnieuw helpen om hen extra te verwennen. We willen hen laten genieten van een heerlijk ontbijt met heel veel zorg en liefde aan huis gebracht.

De leerlingen van het zevende studiejaar halen prachtige resulaten in 2016In normale tijden stellen we deze ontbijtpakketten zelf samen, maar dat is helaas met de huidige coronamaatregelen niet mogelijk. Maar de lokale middenstand van Schiplaken helpt ons graag een handje waarvoor onze hartelijke dank. Bakkerij Vermeulen zal in samenwerking met andere lokale handelaars luxe-ontbijtpakketten samenstellen. Onze vrijwilligers, ieder in eigen bubbel, bezorgen de ontbijtboxen met veel plezier aan de deur. Op die manier kunnen we deze actie coronaveilig organiseren.

De opbrengst van de verkoop zullen we gebruiken om onze projecten in Tanzania verder te ondersteunen. We doen dit nog steeds in het gedachtegoed van pater Albert Bolle. Momenteel werken we aan de uitbreiding van een jongensschool met internaat in Singida. We helpen niet enkel bij de uitbreiding van de gebouwen, maar ook bij de plaatsing van een solarinstallatie. In ruil hiervoor kunnen de weesjongens die bij onze mama Alvera in de regio Bukoba aan het Victoriameer wonen, er gratis secundair onderwijs volgen.

Wat bieden we aan?

Een luxe-ontbijtpakket aan 16 euro per persoon: een rijk gevuld ontbijtpakket met cava, broodjes, croissant, cupcake, zoet en hartig beleg, fruitsap, yoghurt, fruit en zoete verwennerijen.

De bestellingen worden op zondag 9 mei in Boortmeerbeek, Hever en Schiplaken aan huis geleverd tussen 7u30 en 9u30.

Hoe kan je bestellen?

Je kan op twee manieren jouw bestelling plaatsen:

  • Via onderstaand bestelformulier.
    LET OP: Uw bestelling wordt pas definitief na overschrijving van de totaalsom op rekeningnummer BE35 7340 2236 1337 (BIC: KREDBEBB) tav. Bollé Bollé vzw met vermelding “Ontbijt Moederdag - naam - adres”.
  • Je kan bij Bakkerij Vermeulen in Schiplaken je bestelling doorgeven en ook betalen.
    Adres: Bieststraat 290, 3191 Schiplaken
    Telefoonnummer: 015 61 14 26

Bestellingen dienen te worden doorgegeven voor maandag 3 mei 2021.

Van harte dank voor jullie steun in dit moeilijke coronajaar. Wij waarderen dit ten zeerste, want ook in Tanzania slaat de pandemie wild om zich heen en hebben we veel slachtoffers te betreuren.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Bollé Bollé vzw

Bestelformulier

Helaas! De uiterste inschrijvingsdatum is verstreken en door het overdonderend succes kunnen we geen nieuwe bestellingen meer toelaten. Niet getreurd: in oktober kan je ons nog steunen tijdens een nieuwe editie van onze Trappistenavond, en als alles goed gaat organiseren we in 2022 een nieuw moederdagontbijt. Tot dan!