Agenda-archief

Hieronder vind je alle activiteiten die in het verleden ten voordele van Bollé Bollé georganiseerd werden. Ga naar de Agenda-pagina voor aankomende activiteiten.

10.05.2020 – Geannuleerd - Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Geannuleerd - Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Omwille van de coronacrisis kan het negende moederdagontbijt, dat gepland was voor zondag 10 mei 2020, niet doorgaan. Uiteraard kan je Bollé Bollé wel blijven steunen op andere manieren. Bedankt voor je begrip en maak er desondanks een onvergetelijke moederdag van!05.10.2019 – Elfde Trappistenavond

Elfde Trappistenavond

Op zaterdag 5 oktober 2019 vanaf 17u30 organiseren we al voor de 11de keer onze beroemde en welgesmaakte Trappistenavond in Feestzaal ‘Den Bosuil’ in Schiplaken (Bieststraat 233, 3191 Schiplaken).

Naar goede traditie schenken we enkele van de lekkerste trappisten ter wereld, aangevuld met een aantal lichtere bieren en heerlijke wijn. En ook wie honger heeft is er op de juiste plek. Naast enkele verrukkelijke Belgische kazen en ambachtelijk gemaakte paté en kop kan je ook dit jaar genieten van fijn gepresenteerde croques met abdijkaas. Op voorhand inschrijven is niet nodig.

Iedereen dus van harte welkom op zaterdag 5 oktober vanaf 17u30 in zaal Den Bosuil in Schiplaken!

Klik hier om een grote versie van de affiche te bekijken

12.05.2019 – Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Naar jaarlijkse traditie verwent Bollé Bollé alle mama's van Boortmeerbeek op zondag 12 mei 2019!
Meer info en het online bestelformulier vind je hier!
18.11.2018 – Optreden WOSHkoor

Optreden WOSHkoor

NEOS Boortmeerbeek organiseert op zondag 18 november om 15u00 een optreden van het WOSHkoor ten voordele van VZW Bollé Bollé.

Het WOSH koor (www.woshkoor.be) zingt liederen uit alle hoeken van de wereld maar vooral uit het Zuiden, liederen over armoede, hoop, onderdrukking, bevrijding. Zo scharen zij zich aan de kant van de mannen, vrouwen en kinderen die hier of elders het rad anders willen doen draaien.

Datum: zondag 18 november 2018
Uur: 15u00
Plaats kerk van de Heilige Familie, Bieststraat 227, 3191 Schiplaken-Hever
Prijs: 15 euro

Meer info kan worden teruggevonden op de website van Neos Boortmeerbeek.
Tickets reserveren kan je ook rechtstreeks hier.

06.10.2018 – Tiende Trappistenavond

Tiende Trappistenavond

Op zaterdag 6 oktober 2018 vanaf 17u30 organiseren we al voor de 10de keer onze beroemde en welgesmaakte Trappistenavond in Feestzaal ‘Den Bosuil’ in Schiplaken (Bieststraat 233, 3191 Schiplaken).

Naar goede traditie schenken we enkele van de lekkerste trappisten ter wereld, aangevuld met een aantal lichtere bieren en heerlijke wijn. En ook wie honger heeft is er op de juiste plek. Naast enkele verrukkelijke Belgische kazen en ambachtelijk gemaakte paté en kop kan je ook dit jaar genieten van fijn gepresenteerde croques met abdijkaas. Op voorhand inschrijven is niet nodig.

Iedereen dus van harte welkom op zaterdag 6 oktober vanaf 17u30 in zaal Den Bosuil in Schiplaken!

Klik hier om een grote versie van de affiche te bekijken

13.05.2018 – Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Naar jaarlijkse traditie verwent Bollé Bollé alle mama's van Boortmeerbeek op zondag 13 mei 2018!
Meer info en het online bestelformulier vind je hier!10.12.2017 – Kerstmarkt Schiplaken

Kerstmarkt Schiplaken

Reeds voor de 9de keer neemt onze VZW met een eigen stand deel aan de jaarlijkse Kerstmarkt van KVLV in de zalen van Den Bosuil, Bieststraat 233, 3191 Schiplaken. Hou zondag 10 december 2017 van 10u00 tot 18u00 dus zeker vrij. De ideale plaats om uw kerstaankopen te doen en ons goede doel te steunen.

Naast onze klassiekers zoals de gereputeerde speculoos op grootmoederswijze pakken we dit jaar opnieuw uit met heel wat originele pakjes voor onder de kerstboom.

En voor de sfeer en gezelligheid biedt de KVLV haar specialiteiten aan zoals Glühwein, punch, pannenkoeken, allerlei huisgemaakte soepen en taarten, croques en koninginnehapjes…

Een afspraak om niet te missen. Men zegge het voort. Tot in den Bosuil!

07.10.2017 – Negende Trappistenavond

Negende Trappistenavond

Op zaterdag 7 oktober 2017 vanaf 18h30 organiseren we voor de negende keer onze Trappistenavond. Naar goede gewoonte gaat de trappistenavond door in De Bosuil, Bieststraat 233 in Schiplaken.

Meer info vind je hier. Noteer deze datum nu al in je agenda zodat je deze heerlijke avond niet hoeft te missen!14.05.2017 – Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Naar jaarlijkse traditie verwent Bollé Bollé alle mama's van Boortmeerbeek op zondag 14 mei 2017!
Meer info en het online bestelformulier vind je hier!

31.12.2016 – Ophaling oud ijzer

Bollé Bollé verzamelt al jaren oude metalen om de opbrengst ervan te investeren in de projecten van pater Bolle in Tanzania. Maar de vrijwilligers die zich hiermee bezig houden worden een dagje ouder en hebben beslist om er eind 2016 een punt achter te zetten.

Graag maken wij van deze gelegenheid dus gebruik om u nogmaals te bedanken voor de samenwerking van de afgelopen 10 jaar!

Heeft u nog oud ijzer, dan komen wij dat graag en  gratis ophalen tot en met december 2016.

Aarzel dus niet en maak nu een afspraak.

Alle oud ijzer, radiatoren, motoren, kabels, geel en rood koper, aluminium, inox, voertuigbatterijen (ook gevuld) zijn toegelaten.
GEEN witgoed-electro, vloeistof, plastic, rubber en glas.

Voor een afspraak: mail info@bollebolle.be of bel naar  015/61 44 06 van de familie Schelkens uit Schiplaken.

De opbrengst van onze activiteiten gaat integraal en direct naar de projecten van wijlen Pater Albert Bolle in Igunga - Tanzania en wordt er aangewend voor de bouw van een meisjesinternaat voor 900 studentes.

Namens Bollé Bollé en onze Tanzaniaanse vrienden danken wij U reeds bij voorbaat.

Pagina's