Agenda

Hieronder vind je alle activiteiten die ten voordele van Bollé Bollé georganiseerd worden.

09.05.2021 – Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Moederdagontbijt Boortmeerbeek

Op zondag 9 mei vieren we onze mama’s met moederdag. Met Bollé Bollé willen we jullie graag dit jaar opnieuw helpen om hen extra te verwennen. We willen hen laten genieten van een heerlijk ontbijt met heel veel zorg en liefde aan huis gebracht.

In normale tijden stellen we deze ontbijtpakketten zelf samen, maar dat is helaas met de huidige coronamaatregelen niet mogelijk. Maar de lokale middenstand van Schiplaken helpt ons graag een handje waarvoor onze hartelijke dank. Bakkerij Vermeulen zal in samenwerking met andere lokale handelaars luxe-ontbijtpakketten samenstellen. Onze vrijwilligers, ieder in eigen bubbel, bezorgen de ontbijtboxen met veel plezier aan de deur. Op die manier kunnen we deze actie coronaveilig organiseren.

De opbrengst van de verkoop zullen we gebruiken om onze projecten in Tanzania verder te ondersteunen. We doen dit nog steeds in het gedachtegoed van pater Albert Bolle. Momenteel werken we aan de uitbreiding van een jongensschool met internaat in Singida. We helpen niet enkel bij de uitbreiding van de gebouwen, maar ook bij de plaatsing van een solarinstallatie. In ruil hiervoor kunnen de weesjongens die bij onze mama Alvera in de regio Bukoba aan het Victoriameer wonen, er gratis secundair onderwijs volgen.

Woon je in Boortmeerbeek, Hever of Schiplaken? Bestel dan voor 3 mei een heerlijke luxe-ontbijt via het online bestelformulier!

02.10.2021 – Twaalfde Trappistenavond

Niet alleen ons Moederdagontbijt maar ook verschillende scholenacties zagen we afgelopen maanden al in het Corona-water vallen. Zo ook de Trappistenavond die gepland stond voor zaterdag 24 oktober 2020, en nog een tweede keer toen we hoopten op 6 maart 2021 weer te kunnen samenkomen. Maar uitstel is geen afstel want we hebben alvast een nieuwe datum klaar: de 12de editie van onze welgesmaakte Trappistenavond zal plaatsvinden op zaterdag 2 oktober 2021.

Markeer die datum dus alvast in je agenda. Naar algoede gewoonte kan je ons die avond vinden in Feestzaal ‘Den Bosuil’ in Schiplaken (Bieststraat 233, 3191 Schiplaken). En we maken er uiteraard een coronaveilige versie van, beloofd!

Dat er in 2020 geen Trappistenavond kon plaatsvinden, is voor Bollé Bollé letterlijk een streep door de rekening. En dat terwijl enkele projecten in Tanzania nu meer dan ooit onze financiële steun nodig hebben. Je leest er meer over in onze 22ste nieuwsbrief. Voor één keer vragen we daarom expliciet om jullie hulp. Hopelijk kunnen we met deze warme oproep ook in 2021 de nodige fondsen verzamelen om verder te kunnen bouwen aan het ziekenhuis en de andere de dromen van pater Bolle in Tanzania.

Alvast ontzettend hard bedankt voor jullie steun!