Agenda

Hieronder vind je alle activiteiten die ten voordele van Bollé Bollé georganiseerd worden.

06.03.2021 – Twaalfde Trappistenavond

Niet alleen ons Moederdagontbijt maar ook verschillende scholenacties zagen we afgelopen maanden al in het Corona-water vallen. Zo ook de Trappistenavond die gepland stond voor zaterdag 24 oktober 2020. Maar uitstel is geen afstel want we hebben alvast een nieuwe datum klaar: de 12de editie van onze welgesmaakte Trappistenavond zal plaatsvinden op zaterdag 6 maart 2021.

Markeer die datum dus alvast in je agenda. Naar algoede gewoonte kan je ons die avond vinden in Feestzaal ‘Den Bosuil’ in Schiplaken (Bieststraat 233, 3191 Schiplaken). En we maken er uiteraard een coronaveilige versie van, beloofd!

Dat er in 2020 geen Trappistenavond zal kunnen plaatsvinden, is voor Bollé Bollé letterlijk een streep door de rekening. En dat terwijl enkele projecten in Tanzania nu meer dan ooit onze financiële steun nodig hebben. Je leest er meer over in onze 22ste nieuwsbrief. Voor één keer vragen we daarom expliciet om jullie hulp. Hopelijk kunnen we met deze warme oproep ook in 2020 de nodige fondsen verzamelen om verder te kunnen bouwen aan het ziekenhuis en de andere de dromen van pater Bolle in Tanzania.

Alvast ontzettend hard bedankt voor jullie steun!