Moederdagontbijt

Beste sympathisanten,

Op zondag 14 mei 2023 is het weer zover! Dan verwennen we onze mama’s naar aloude gewoonte met een heerlijk Bollé Bollé moederdagontbijt, rechtstreeks en supervers van bij de bakker!

Wie herinnert zich niet het riante en smaakvolle kwaliteitsontbijt dat we vorig jaar voor jullie samenstelden onder de vakkundige leiding van Nadia van bakkerij Vermeulen? De actie werd een enorm succes en daarom doen we ook dit jaar beroep op Nadia om de samenwerking met de lokale middenstand van Boortmeerbeek en onze VZW te coördineren. Dit zal weer resulteren in luxe-ontbijtboxen die door onze vrijwilligers met veel plezier bij jullie thuis bezorgd zullen worden.

De opbrengst van de verkoop zullen we gebruiken om onze projecten in Tanzania verder te ondersteunen. We doen dit nog steeds in het gedachtegoed van pater Albert Bolle.

Mama Alvera met haar weeskinderen

Dit jaar gebruiken we de opbrengst van de ontbijtactie voor de verdere modernisering van het weeshuis van Mama Alvera in Bukoba in de buurt van het Victoriameer. Mama Alvera, de huishoudster van Pater Bolle op zijn eerste missiepost, startte haar weeshuis met Bolle’s steun toen de pater overgeplaatst werd om een nieuwe post te gaan oprichten.

Het weeshuis van Mama AlveraIntussen is het oorspronkelijke huisje uitgebreid met o.a. een eetzaal en een grote slaapzaal, gescheiden voor meisjes en jongens, met bijhorend sanitair. Het huisje werd dus een modern weeshuis dat plaats biedt aan circa 35 kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Wat bieden we aan?

Voor de volwassenen: een rijk gevulde ontbijtbox met cava, broodjes, croissant, zoet en hartig beleg, fruitsap, yoghurt, fruit en zoete verwennerijen voor slechts € 19 per persoon.

Dit jaar bieden we ook een goed gevulde kinderbox aan voor slechts € 10 per kind waarmee de kids tot 12 jaar zeker aan hun trekken zullen komen.

De bestellingen worden aan huis geleverd. Je kan hierbij kiezen:

  • tussen 7u30 en 8u30
  • tussen 8u30 en 9u30

Hoe kan je bestellen?

Jullie kunnen op twee manieren jouw bestelling plaatsen:

  • Via onderstaand bestelformulier.
    LET OP: de bestelling wordt pas definitief na overschrijving van de totaalsom op rekeningnummer BE35 7340 2236 1337 (BIC: KREDBEBB) tav. Bollé Bollé vzw met vermelding “Ontbijt Moederdag - naam - Bestelnummer XXX” (het bestelnummer krijg je te zien nadat je op de "Verzenden"-knop hieronder hebt gedrukt).
  • Je kan bij Bakkerij Vermeulen in Schiplaken je bestelling doorgeven en ook betalen.
    Adres: Bieststraat 290, 3191 Schiplaken
    Telefoonnummer: 015 61 14 26

Bestellingen dienen te worden doorgegeven voor maandag 8 mei 2023. Voor specifieke vragen over de levering op 14 mei kan je terecht bij Marie-Jeanne Claes via 0474 89 28 94.

Van harte dank voor jullie steun. Samen werken we zo aan een betere wereld en doen we aan “Ontwikkelingshulp die mensen in hun waarde laat groeien”.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Bollé Bollé vzw

In samenwerking met

Moederdagontbijt in samewerking met deze partners

Bestelformulier

 
x € 19 =
x € 10 =