Moederdagontbijt

Beste sympathisanten,

Op zondag 12 mei 2024 is het weer zover! Dan verwennen we onze mama’s naar aloude gewoonte met een heerlijk Bollé Bollé moederdagontbijt, rechtstreeks en supervers van bij de bakker!

Ook dit jaar werken we hiervoor graag samen met Nadia van Bakkerij Vermeulen en de lokale middenstand van Boortmeerbeek. Bij de vorige edities wist Nadia ons telkens positief te verrassen met zorgvuldig samengestelde en zeer smakelijke ontbijtboxen. Onze eigen vrijwilligers zorgen er op moederdag met veel plezier voor dat het ontbijt bij jullie thuis bezorgd wordt. Ben je zelf niet thuis? Verras eens iemand anders met een aan huis geleverde box!

De opbrengst van de verkoop zullen we gebruiken om onze projecten in Tanzania verder te ondersteunen. We doen dit nog steeds in het gedachtegoed van pater Albert Bolle.

Father Albert Bolle Memorial Health Center Mwanzugi

Dit jaar gebruiken we de opbrengst van de ontbijtactie voor de uitbreiding van het hospitaal in Mwanzugi. Dit hospitaal groeide doorheen de jaren van een klein dispensarium uit tot een volwaardig health center. Intussen draagt het ook de naam "Father Albert Bolle Memorial Health Center".

Mother- and Childcare in het Father Albert Bolle Memorial Health CenterSinds 2011 bouwt Bollé Bollé mee aan het verbeteren en vernieuwen van de infrastructuur van het hospitaal. De normen voor het Ministerie van Gezondheidszorg worden steeds strenger. Daarom is het erg belangrijk om hierin te blijven investeren. Dit jaar steunen we het ziekenhuis in de bouw van een gloednieuwe vleugel. Hier zal onder meer plaats zijn voor Mother- and Childcare, de behandeling van HIV/aids en TBC, maar ook het preventief opsporen van baarmoederhalskanker.

Wat bieden we aan?

Voor de volwassenen: een rijk gevulde ontbijtbox met cava, broodjes, croissant, zoet en hartig beleg, fruitsap, yoghurt, fruit en zoete verwennerijen voor slechts € 20 per persoon.

Dit jaar bieden we ook een goed gevulde kinderbox aan voor slechts € 10 per kind waarmee de kids tot 12 jaar zeker aan hun trekken zullen komen.

De bestellingen worden aan huis geleverd. Je kan hierbij kiezen:

 • tussen 7u30 en 8u30
 • tussen 8u30 en 9u30

Je kan je bestelling ook zelf afhalen bij de bakker tussen 7u en 12u.

Hoe kan je bestellen?

Jullie kunnen op twee manieren jouw bestelling plaatsen:

 • Via onderstaand bestelformulier.
  LET OP: de bestelling wordt pas definitief na overschrijving van de totaalsom op rekeningnummer BE35 7340 2236 1337 (BIC: KREDBEBB) tav. Bollé Bollé vzw met vermelding “Ontbijt Moederdag - naam - Bestelnummer XXX” (het bestelnummer krijg je te zien nadat je op de "Verzenden"-knop hieronder hebt gedrukt).
 • Je kan bij Bakkerij Vermeulen in Schiplaken je bestelling in de winkel of online doorgeven en ook betalen.
  Adres: Bieststraat 290, 3191 Schiplaken
  Online reserveren: ontbijt.bollebolle@telenet.be (vanaf 19/04)
  Telefoonnummer: 015 61 14 26

Bestellingen dienen te worden doorgegeven voor maandag 6 mei 2024. Voor specifieke vragen over de levering op 12 mei kan je terecht bij Marie-Jeanne Claes via 0474 89 28 94.

Van harte dank voor jullie steun. Samen werken we zo aan een betere wereld en doen we aan “Ontwikkelingshulp die mensen in hun waarde laat groeien”.

Smakelijk eten en een fijne moederdag!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Bollé Bollé vzw

In samenwerking met

Moederdagontbijt in samewerking met deze partners

Bestelformulier

 
x € 20 =
x € 10 =