Moederdagontbijt

Omwille van de coronacrisis kunnen we geen moederdagontbijt organiseren op zondag 10 mei 2020. Uiteraard kan je Bollé Bollé wel blijven steunen op andere manieren. Bedankt voor je begrip en maak er desondanks een onvergetelijke moederdag van!

Download hier de pdf-versie van de uitnodiging voor het Moederdagontbijt 2019 445 kB).

Uitnodiging 2019

Beste papa’s en kinderen,

Zondag 12 mei 2019 is het weer moederdag.
Traditiegetrouw willen wij, leden van Bollé Bollé, jullie nu al voor de achtste keer graag helpen om die dag op een onvergetelijke manier te beginnen door alle mama’s te laten genieten van een heerlijk ontbijt. En natuurlijk hoeven ze daar zelf niet voor te zorgen op deze bijzondere dag. Eén keer per jaar mogen ze wel eens extra in de watten gelegd worden, toch?

Kijk daarom snel hieronder en ontdek de verschillende ontbijten die wij speciaal voor moederdag aanbieden. Jullie dienen ons enkel de bestelling door te geven en als jullie dat wensen, zorgen wij ervoor dat het ontbijt aan huis geleverd wordt op het tijdstip dat jullie zelf verkiezen. Dankzij de bereidwillige medewerking van onze leveranciers kunnen wij jullie nog steeds dezelfde gewaardeerde kwaliteit aanbieden.

Bovendien gaat de opbrengst van dit initiatief nog steeds naar hetzelfde goede doel. Als hommage aan onze dorpsgenoot, pater Albert Bolle, bouwen wij, de VZW Bollé Bollé, verder aan zijn projecten. Dit jaar werken we de solarinstallatie op de lagere school af en starten we op onze secundaire meisjesschool. Later willen we ook nog zonnepanelen plaatsen op een ziekenhuis in Mwanzugi, een dorpje wat verderop. Aarzel dus niet en steun dit initiatief: niet alleen alle moeders, maar ook de bevolking van Igunga en alle Bolléers zullen jullie dankbaar zijn!

Let wel: gelieve jullie bestelling door te geven voor 03 mei 2019.

Alvast bedankt, smakelijk eten en een fijne moederdag!

Het Bollé Bollé-team.

In samenwerking met de lokale handelaars en Oxfam Wereldwinkel.

Moederdagontbijt - 12 mei 2019

Voor deze bijzondere dag hebben jullie de keuze uit volgende ontbijten:

 • Een ontbijtmand voor volwassenen: 12 euro
  Je krijgt een rijk gevulde ontbijtmand met broodjes, zoet en hartig beleg, fruitsap, yoghurt, …
 • Een verwenontbijtmand: 16 euro
  Je krijgt een rijk gevulde ontbijtmand met cava, broodjes, zoet en hartig beleg, fruitsap, yoghurt, zoete verwennerijen, …
 • Een ontbijtmand voor kinderen: 8 euro
  Je krijgt zoete broodjes, zoet beleg, fruitsap, yoghurt, …

Bestellingen

Bestellingen dienen te worden doorgegeven vóór 03 mei 2019 via:

 • Onderstaand bestelformulier. LET OP: Uw bestelling wordt pas definitief na overschrijving van de totaalsom op rekeningnummer BE35 7340 2236 1337 (BIC: KREDBEBB) tav. Bollé Bollé VZW met vermelding “Ontbijt Moederdag - naam - adres”.

 • Het afgeven van het bestelstrookje dat je terugvindt op de uitnodiging voor het Moederdagontbijt (PDF, 445 kB). Dit strookje kan afgegeven en dient betaald te worden op één van deze adressen:

  > Bolle Jenny, Bieststraat 199, Schiplaken, tel. (015) 61 36 11
  > Gallot-Heylighen Armand & Sonja, Dalialaan 49, Schiplaken, tel. (015) 61 45 80
  > Schelkens-Claes Ludo & Marie-Jeanne, Jasmijnlaan 20, Schiplaken, tel. (015) 61 44 06
  > Smets-Geeraerts Maria, Goorstraat 23, Schiplaken, tel. (015) 61 56 33

Bestelformulier

x € 12 =
x € 16 =
x € 8 =
Afhalen om aan de Jasmijnlaan 20, 3191 Schiplaken