Toneelvoorstelling De Verbouwing

Download hier de pdf-versie van de uitnodiging voor toneelvoorstelling "De Verbouwing" (111 kB).

"vzw OCBA Vrij Technisch Instituut Kontich organiseert"

Vrolijk Toneel Initiatief

presenteert

Onze zeventiende productie, zelf geschreven en gespeeld.

Voor  

Het Goede Doel Pieter Van de Poel
een speciale voorstelling tvv
vzw Bollé Bollé.

De Verbouwing

Waar?

Altena (school), zaal "DE VLEUGEL", Edegemsesteenweg 116a, 2550 Kontich

Wanneer?

Zaterdag 25 april om 14.00 u.

Volwassenen: 10.00  Euro
Studentenkaart: 5.00  Euro

Reservaties en betaling voor deze speciale voorstelling doe je via het reservatieformulier onderaan deze pagina. De gereserveerde kaarten worden op naam aan de kassa gelegd.

Uitnodiging

Beste vrienden,

18 jaar geleden werd er voor het eerst toneel gespeeld in het Vrij Technisch Instituut van Kontich. Het Vrolijk Toneel Initiatief was geboren en zou aan een langzame weg beginnen timmeren. Veel leerlingen kwamen, sommigen haakten snel af, maar de meesten voelden de warmte die onze groep jaar na jaar uitstraalde. Onze toneelvereniging werd een groep vrienden waar door dik en dun gewerkt werd aan 1 theaterproject per jaar. Niet alleen leerlingen die op de planken wilden staan vonden de weg naar ons clubje, ook techniekers die wilden experimenteren met muziek, geluid, belichting, decor en alles wat bij een toneelstuk hoort.

We verwelkomden niet enkel de haantjes-de-voorsten, ook leerlingen die het soms iets moeilijker hadden (en hebben) kregen bij ons de kans om nieuwe horizonten te ontdekken. We kunnen niet opsommen welke kleine bloemetjes allemaal volledig open bloeiden, de lijst zou te lang zijn.

Eén van die kleine bloemetjes was Pieter Van de Poel. Hij was een jongen die het heel moeilijk had om zich uit te drukken. Geremd door een spraakgebrek, kwam hij toch auditie doen en hij kreeg één van de kleinste rolletjes die er ooit geschreven waren voor het Vrolijk Toneel Initiatief. Hij gooide zich vol overgave en overtuiging op zijn opdracht en genoot er met volle teugen van. De jaren die volgden, combineerde hij zijn passie voor de scouts (hij zat in de 115 in Mortsel) met zijn passie voor toneel en elk jaar kreeg hij een iets groter rolletje.

Tot die ene dag toen hij totaal onverwacht afscheid nam van ons. Pieter stapte uit het leven... en liet ons achter met een groot gemis. Hij wist waarschijnlijk niet hoeveel mensen om hem gaven, bij het afscheid zat de kerk stampvol. Allemaal mensen die van hem hielden, alleen… hij wist dat niet.

Pieter zit nog steeds in ons hart en we willen dat hij daar nog heel lang blijft zitten. Daarom hebben we in datzelfde jaar, 2010, besloten om elk jaar ons hart open te stellen voor mensen die het nodig hebben. Mensen die via ons mogen genieten van de schoonheid die Pieter in zich droeg.

Zo werd 'Het Goede Doel Pieter Van de Poel' geboren. Een actie waarbij we een voorstelling spelen waarvan de opbrengst elk jaar naar een goed doel gaat.

Na de Damiaanactie in 2010, vzw Rako ten voordele van een dorp in Cambodja in 2011, vzw Kinderkanker Leuven in 2012, terug de Damiaanctie in 2013 en Dagwerking Pegode Kontich in 2014, spelen we dit jaar voor vzw Bollé Bollé.

Vandaar onze warme oproep om naar onze speciale voorstelling te komen kijken op zaterdag 25 april 2015. De voorstelling begint om 14.00 uur. Neem  gerust je familie en vrienden mee! Op die manier maken we er een gezellige en vooral liefdevolle namiddag van.

Lieve groeten,

Walter Van Goethem & het Vrolijk Toneel Initiatief. 

Reservaties

We bezorgen je de nodige betalingsgegevens van zodra je reservatie geregistreerd is.

x € 10.00 =
x € 5.00 =