Bollé Bollé huisconcert

Bollé Bollé huisconcertVZW Bollé Bollé - Aperitiefconcerten

Pianorecital Mia Bogaert en Walter Vleminckx in enkel en dubbelspel - Van Bach tot Gershwin
ten voordele van de projecten van wijlen Pater Albert Bolle in Tanzania.

Zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016 - 20h00 telkens om 11u

Inkom: € 15,00 receptie na het optreden inbegrepen.
Deuren: 10u30
Plaats: Blokstraat 65, 3191 Hever-Schiplaken

Reserveer je tickets via het formulier onderaan deze pagina. Wacht niet te lang want er zijn slechts 70 plaatsen per voorstelling.

Wie zijn Mia en Walter?
 
Walter Vleminckx begon zijn pianostudies op zevenjarige leeftijd bij Eugène Traey, bij wie hij later in het koninklijk Conservatorium te Antwerpen zijn eerste prijs piano met onderscheiding behaalde. Nadien zette hij zijn pianostudies verder aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel in de klas van Robert Steyaert. Hij behaalde er het Hoger Diploma en verkreeg de virtuositeitsprijs van de Belgische  Regering.
Hij is laureaat van verschillende wedstrijden en verleende zijn medewerking aan verschillende opnames voor radio, TV en CD. Hij was werkzaam als pianoleraar en begeleider aan de Conservatoria van Mechelen en Brussel.
 
Mia Bogaert begon haar pianostudies in de Muziekacademie te Aalst in de klas van Luc Bauwens. Later zette ze haar studies verder aan het Koninklijk Conservatirium te Brussel, eveneens in de klas van Robert Steyaert. Ze was vele jaren werkzaam als pianolerares in de muziekschool te Rijmenam. Haar voorliefde voor de kamermuziek was de stimulans om met echtgenoot Walter Vleminckx samen te musiceren.