17.04.2024 ‐ Moederdagontbijt 2024

Moederdagontbijt 2024

Op zondag 12 mei 2024 is het weer zover! Dan verwennen we onze mama’s naar aloude gewoonte met een heerlijk Bollé Bollé moederdagontbijt, rechtstreeks en supervers van bij de bakker!

Ook dit jaar werken we hiervoor graag samen met Nadia van Bakkerij Vermeulen en de lokale middenstand van Boortmeerbeek. Bij de vorige edities wist Nadia ons telkens positief te verrassen met zorgvuldig samengestelde en zeer smakelijke ontbijtboxen. Onze eigen vrijwilligers zorgen er op moederdag met veel plezier voor dat het ontbijt bij jullie thuis bezorgd wordt. Ben je zelf niet thuis? Verras eens iemand anders met een aan huis geleverde box!

De opbrengst van de verkoop zullen we gebruiken om onze projecten in Tanzania verder te ondersteunen. We doen dit nog steeds in het gedachtegoed van pater Albert Bolle.

Dit jaar gebruiken we de opbrengst van de ontbijtactie voor de uitbreiding van het hospitaal in Mwanzugi. Dit hospitaal groeide doorheen de jaren van een klein dispensarium uit tot een volwaardig health center. Intussen draagt het ook de naam "Father Albert Bolle Memorial Health Center".

Sinds 2011 bouwt Bollé Bollé mee aan het verbeteren en vernieuwen van de infrastructuur van het hospitaal. De normen voor het Ministerie van Gezondheidszorg worden steeds strenger. Daarom is het erg belangrijk om hierin te blijven investeren. Dit jaar steunen we het ziekenhuis in de bouw van een gloednieuwe vleugel. Hier zal onder meer plaats zijn voor Mother- and Childcare, de behandeling van HIV/aids en TBC, maar ook het preventief opsporen van baarmoederhalskanker.

Woon je in Boortmeerbeek, Hever of Schiplaken? Bestel dan voor 8 mei een heerlijk ontbijt via het online bestelformulier!

Een ontbijt bestellen

 

Reactie toevoegen