14.04.2021 ‐ Moederdagontbijt 2021

Moederdagontbijt 2021

Op zondag 9 mei vieren we onze mama’s met moederdag. Met Bollé Bollé willen we jullie graag dit jaar opnieuw helpen om hen extra te verwennen. We willen hen laten genieten van een heerlijk ontbijt met heel veel zorg en liefde aan huis gebracht.

In normale tijden stellen we deze ontbijtpakketten zelf samen, maar dat is helaas met de huidige coronamaatregelen niet mogelijk. Maar de lokale middenstand van Schiplaken helpt ons graag een handje waarvoor onze hartelijke dank. Bakkerij Vermeulen zal in samenwerking met andere lokale handelaars luxe-ontbijtpakketten samenstellen. Onze vrijwilligers, ieder in eigen bubbel, bezorgen de ontbijtboxen met veel plezier aan de deur. Op die manier kunnen we deze actie coronaveilig organiseren.

De opbrengst van de verkoop zullen we gebruiken om onze projecten in Tanzania verder te ondersteunen. We doen dit nog steeds in het gedachtegoed van pater Albert Bolle. Momenteel werken we aan de uitbreiding van een jongensschool met internaat in Singida. We helpen niet enkel bij de uitbreiding van de gebouwen, maar ook bij de plaatsing van een solarinstallatie. In ruil hiervoor kunnen de weesjongens die bij onze mama Alvera in de regio Bukoba aan het Victoriameer wonen, er gratis secundair onderwijs volgen.

Woon je in Boortmeerbeek, Hever of Schiplaken? Bestel dan voor 3 mei een heerlijke luxe-ontbijt via het online bestelformulier!

Een ontbijt bestellen

Reacties

Reactie van Denise Verstappen op 24.04.2021 09u54

Dank aan de lokale middenstand, dank aan de vrijwilligers!! Succes!

Reactie van Meulemans Hilde op 25.04.2021 09u02

Graag 1 ontbijt bieststraat 74, Hever. Leveren mag van 7.30u

Reactie toevoegen