06.04.2010 ‐ Uitnodiging Moederdagontbijt

Beste papa’s en kinderen,

Zondag 09 mei 2010 is het moederdag, maar dat wisten jullie natuurlijk al wel!

Moederdagontbijt

Wij, leden van Bollé Bollé, willen jullie graag helpen om die dag op een onvergetelijke manier te beginnen door alle mama’s te laten genieten van een heerlijk ontbijt. En natuurlijk hoeven ze daar niet zelf voor te zorgen op deze bijzondere dag. Één keer per jaar mogen ze wel eens extra in de watten gelegd worden, toch?

Kijk daarom snel op deze pagina over het Moederdagontbijt en ontdek de verschillende ontbijten die we speciaal voor Moederdag aanbieden. Jullie dienen ons enkel de bestelling door te geven en wij zorgen ervoor dat het ontbijt aan huis geleverd wordt op het tijdstip dat jullie zelf verkiezen.

Bovendien gaat de opbrengst van dit initiatief integraal naar het goede doel. Momenteel bouwt pater Albert Bolle, afkomstig van Schiplaken, immers aan een secundaire meisjesschool met bijhorend internaat in Igunga (Tanzania) en daar zijn nog heel wat fondsen voor nodig. Aarzel dus niet en steun dit initiatief: niet alleen alle moeders, maar ook de bevolking van Igunga en omstreken zullen jullie eeuwig dankbaar zijn!

Let wel: gelieve uw bestelling door te geven vóór 02 mei 2010. Om praktische redenen is het bovendien alleen mogelijk om dit ontbijt te bezorgen aan inwoners van Schiplaken, Hever en Boortmeerbeek.

Alvast bedankt, smakelijk eten en een fijne moederdag!

Bekijk hier alle informatie over het Moederdagontbijt.

Reactie toevoegen