06.09.2021 ‐ Trappistenavond opnieuw uitgesteld

Niet alleen ons Moederdagontbijt van mei 2020 maar ook verschillende scholenacties zagen we afgelopen maanden al in het Corona-water vallen. Zo ook de Trappistenavond die eerst gepland stond voor zaterdag 24 oktober 2020 en nadien nog een tweede keer toen we hoopten op 6 maart 2021 weer te kunnen samenkomen.

Ook voor de derde datum (voorzien op 2 oktober 2021) gaan we uiteindelijk passen: de opgelegde maatregelen maken het te moeilijk om het evenement veilig en plezant te houden voor iedereen. Maar uitstel is geen afstel want we hebben alvast een nieuwe datum klaar: de 12de editie van onze welgesmaakte Trappistenavond zal plaatsvinden op zaterdag 26 maart 2022.

Markeer die datum dus alvast in je agenda. Naar algoede gewoonte kan je ons die avond vinden in Feestzaal ‘Den Bosuil’ in Schiplaken (Bieststraat 233, 3191 Schiplaken).

Dat er in 2020 én 2021 geen Trappistenavond kon plaatsvinden, is voor Bollé Bollé letterlijk een streep door de rekening. En dat terwijl enkele projecten in Tanzania nu meer dan ooit onze financiële steun nodig hebben. Je leest er meer over in onze 22ste nieuwsbrief. Voor één keer vragen we daarom expliciet om jullie hulp. Hopelijk kunnen we met deze warme oproep ook in 2021 de nodige fondsen verzamelen om verder te kunnen bouwen aan het ziekenhuis en de andere de dromen van pater Bolle in Tanzania.

Alvast ontzettend hard bedankt voor jullie steun!

Reactie toevoegen