31.08.2020 ‐ Nieuwsbrief . 22

Nieuwsbrief . 22

Een gezond, gelukkig en enthousiast 2020. Dat was onze wens in onze vorige nieuwsbrief.  En zo verliepen ook de eerste weken van het jaar voor de meesten van ons. Tot slechts enkele weken later een virus nog enthousiaster de wereld overnam. In de bizarre maanden die daarop volgden, werd bubbelen een nieuw werkwoord, een mondkapje een onmisbaar onderdeel van de garderobe en een elleboogje geven algemeen aanvaard. Behalve in de koers.

Covid-19 zorgde voor grote veranderingen. Ook in Tanzania. Ook daar deden de scholen voor enkele maanden de deuren dicht, deden mondkapjes (nog kleurrijker dan de Europese exemplaren) hun intrede en werden alle bouwprojecten van onze vzw ‘on hold’ gezet. Maar gelukkig niet voor heel lang.

In juli startten de werken voor een gloednieuw Bollé Bollé-project in Singida. Een project dat niet alleen zorgt voor een bijzondere win-win-situatie maar bovendien alle regio's waar pater Bolle ooit actief was met elkaar verbindt. En intussen staat er ook nog een ander project in de startblokken. Hoog tijd dus voor een update vanuit de andere kant van de wereld.

Benieuwd hoe de voorbije maanden in Tanzania zijn verlopen? Lees dan snel onze 22ste nieuwsbrief in PDF-formaat (8,81MB).

Reactie toevoegen