15.12.2022 ‐ Nieuwsbrief . 25

Nieuwsbrief . 25

“Dat het precies al lang geleden is dat die vorige nieuwsbrief in de bus viel”, horen we u denken. En inderdaad, dat klopt. De zomerse versie van ons rondschrijven was dit jaar even onbestaand als de regen in diezelfde zomer. Nieuwsbriefgewijs leek het afgelopen jaar dan ook misschien redelijk rustig maar niets is minder waar. Want terwijl we in België een zomer met Tanzaniaanse temperaturen beleefden, werd er zowel in Tanzania als hier in België achter de schermen ontzettend hard gewerkt.

En nu die Tanzaniaanse temperaturen plaats gemaakt hebben voor Siberische koude, warmen we jullie dus maar wat graag op aan onze warme herinneringen en prachtige verwezenlijkingen van het voorbije jaar.

Doorheen deze nieuwsbrief nemen we jullie mee langs onze twee scholen in Igunga en blikken we vooruit naar de geplande werken op onze secundaire jongensschool in Singida. Uiteraard gaan we ook langs in ons ziekenhuisje in Mwanzugi. Begin december arriveerde daar immers onze gloednieuwe ziekenwagen - tot grote vreugde van de inwoners van het dorp.

En tot slot brengen we jullie nog bijzonder goed nieuws uit ons weeshuis in Bukoba!

Benieuwd naar onze verhalen uit Tanzania of nood aan wat goed nieuws om je aan op te warmen? Lees dan snel onze 25ste nieuwsbrief in PDF-formaat.

Reactie toevoegen