24.12.2021 ‐ Nieuwsbrief . 24

Nieuwsbrief . 24

Het zou best kunnen dat sommigen onder jullie 2021 liefst zo snel mogelijk achterin de geschiedenisboeken zien verdwijnen. En toegegeven: in een jaar waarin we leerden balanceren op de dunne lijn tussen hoopvol en realistisch was het soms ver zoeken naar wat positief nieuws. Maar geen nood: op de valreep van 2021 serveren we jullie met veel plezier een voor-, hoofd- én nagerechtje van niks dan positieve vibes op een bordje van fijn nieuws uit Tanzania.

Want hoewel de wereld het voorbije jaar wel eens leek stil te staan in België is er dankzij Bollé Bollé aan de andere kant van de evenaar alweer ontzettend hard gewerkt aan een betere wereld. We nemen jullie dus maar wat graag mee langsheen onze verschillende projecten in Tanzania.

We starten onze reis in Singida waar we sinds 2020 helpen bij de uitbreiding van een secundaire jongensschool met internaat. Na de bouw van een polyvalente zaal vorig jaar werkte onze bouwploeg dit jaar een volgende gebouw af.

Maar ook vanuit Igunga bereikte ons bijzonder goed nieuws en 10km zuidelijker in Mwanzugi werd begin december een mijlpaal bereikt waarop we samen met u on-ge-loof-lijk trots mogen zijn! En in onze 24ste nieuwsbrief gaan we ook even langs bij het weeshuis van Mama Alvera in Kishuro, want ook daar heeft de wereld niet stilgestaan.

Benieuwd naar onze verhalen uit Tanzania of nood aan wat goed nieuws? Lees dan snel onze 24ste nieuwsbrief in PDF-formaat (6,68Mb).

Reactie toevoegen