29.12.2020 ‐ Nieuwsbrief . 23

Nieuwsbrief . 23

Je zou het bijna vergeten maar er zijn nog zekerheden in het leven: een Belgische regering vormen vraagt tijd, elektrisch fietsen is heerlijk tot wanneer je batterij het begeeft en verschijnen de feestdagen dan duiken ook de traditionele eindejaarsvraagjes op. Aan die laatste konden ook wij als vzw Bollé Bollé niet ontsnappen. We kijken dus graag met jullie even terug op de voorbije maanden, om vervolgens volop vooruit te blikken.

Want in een jaar dat we allicht niet gauw zullen vergeten, leerden we meer dan ooit om flexibel en creatief te zijn, zowel hier als in het Zuiden. We vonden nieuwe manieren om het anders en soms zelfs beter te doen en leerden wat we eigenlijk al lang wisten: waar een wil is, is een (lange) weg!

Met dank aan de smartphones van onze enthousiaste projectverantwoordelijken in Tanzania leek de andere kant van de wereld immers nog nooit zo dichtbij. Met de regelmaat van de klok verschenen er de voorbije maanden dan ook nieuwe foto-updates op ons scherm en leek het bij momenten alsof we zelf onder de Afrikaanse brandende zon stonden te genieten van, het mag gezegd, alweer een prachtig resultaat.

Want gewerkt is er, en nog geen klein beetje. Zowel in Singida als in Mwanzugi zetten onze bouwploeg zijn beste beentje voor en terwijl de halve wereld dit jaar stil stond, verschenen er in Tanzania opnieuw enkele gebouwen die zonder twijfel voor een betere toekomst van heel wat Tanzanianen zullen zorgen.

Benieuwd hoe de voorbije maanden voor Bollé Bollé zijn verlopen? Lees dan snel onze 23ste nieuwsbrief in PDF-formaat (4,65Mb).

Reactie toevoegen