31.10.2013 ‐ Trappistenavond 2013

Trappistenavond 2013

De trappistenavond in Schiplaken t.v.v. de projecten van Pater Bolle is al enkele jaren een vaste afspraak in onze vriendenkring. Zeg nu zelf, een lekkere trappist drinken en een fijn hapje eten voor het goede doel, daar zeg je toch geen neen tegen!

Klokslag kwart voor 8 kwamen wij aan in een zaal die gonsde van bedrijvigheid en gezelligheid. De vele vrijwilligers voorzagen iedereen al met de glimlach van de nodige graden West-trappist en een bord met kaas, kop en paté! Het ideale décor om bij te praten met kennissen en vrienden zonder gestoord te worden door luide muziek!

En wij waren niet de enigen die daar zo over dachten want de beide zalen van de Bosuil zaten afgeladen vol en de laatkomers zullen er volgend jaar vroeger bij zijn want er waren nu reeds plaatsen tekort! Pater Bolle heeft er weer een budget bij om zijn project verder uit te bouwen en zo de meisjes van Igunga van een mooie toekomst te voorzien! En voor dat goede doel drinken wij met veel plezier een goed glas en zijn we volgend jaar weer trouw op de afspraak.

E.R.,een vaste bezoeker.

Reactie toevoegen