08.11.2022 ‐ Speculoosverkoop

Speculoosverkoop

Sinterklaas is weldra weer in ’t land en dus is het hoog tijd om de voorbereidingen aan te vatten voor de leveringen van de beste, artisanaal bereide speculoos die er in Groot Boortmeerbeek enkel en alleen on-line bij Bollé Bollé VZW verkrijgbaar is.

Na het grote succes van de vorige jaren bieden wij onze gekende, lekkere kwaliteitsspeculoos ook dit jaar enkel online aan voor een prijs van € 6 per pakje van circa 250 gr. met gratis levering in de drie deelgemeenten van Boortmeerbeek.

Sinterklaas, zich terdege bewust van de actuele inflatieperikelen en dito prijsstijgingen voor alle producten, heeft zijn koekenbakkers en de logistieke beheerders de opdracht gegeven om de prijs van vorig jaar te behouden. Brave kindjes mogen immers niet gestraft worden!

Bestellen kan via het online formulier tot en met 26 november 2022. Bestellingen zullen op de dag van uw keuze gratis aan huis geleverd worden:

  • ofwel op 3 december (ganse dag)
  • ofwel op 10 december 2022 (in de loop van de voormiddag).

Alvast bedankt om deze actie voor het goede doel grootmoedig te willen steunen!

Naar aloude goede gewoonte gaat de opbrengst van deze actie integraal naar onze projecten in Tanzania, en meer bepaald naar de verdere uitbouw van het hospitaal in Mwanzugi.

Woon je in Boortmeerbeek, Hever of Schiplaken? Bestel dan voor 27 november onze heerlijke speculoos via het online bestelformulier!

Speculoos bestellen

 

Reactie toevoegen