05.11.2021 ‐ Speculoosverkoop

Speculoosverkoop

Bij Bollé Bollé spreken we niet van Sinterklaas maar noemen wij deze gulle man “Sinterkloos”!

Sinterklaastijd is immers bij uitstek sinterkloos- pardon speculoostijd en waar is nu toevallig de beste artisanaal bereide speculoos te verkrijgen? Juist ja, enkel en alleen online bij Bollé Bollé VZW. Hoog tijd dus om de sinterkloosverkoop 2021 op gang te trekken.

Na het grote succes van vorig jaar bieden wij onze gekende, lekkere kwaliteitsspeculoos ook dit jaar enkel online aan tegen dezelfde prijs van € 6 per pakje van circa 250 gr. met gratis levering in de drie deelgemeenten van Boortmeerbeek.

Ons artisanaal product zal uiteraard bereid en gebakken worden in veilige omstandigheden, rekening houdend met alle vigerende Corona-maatregelen. Veilig... én lekker!

Bestellen kan tot en met 28 november 2021 via het online bestelformulier. Bestellingen zullen op de dag van uw keuze gratis aan huis geleverd worden: ofwel op 3 of 4 december aan de vooravond van Sinterklaas ofwel op 11 december 2021.

Alvast bedankt om deze actie voor het goede doel grootmoedig te willen steunen! In deze onzekere coronatijden is deze actie, naast de gewaardeerde en niet aflatende steun van vele donateurs, zowat de enige bron van inkomsten om onze projecten in Tanzania verder te realiseren.

Woon je in Boortmeerbeek, Hever of Schiplaken? Bestel dan voor 28 november onze heerlijke speculoos via het online bestelformulier!

Speculoos bestellen