25.10.2020 ‐ Speculoosverkoop

Speculoosverkoop

CORONA... We zijn dit virus met zijn allen zo beu. Zowel de pandemie als alle mogelijke gevolgen en nevenverschijnselen beheersen onze levens, of we het nu willen of niet. Ook onze VZW Bollé Bollé ontsnapt helaas niet aan de impact van Corona en onze inkomsten uit de gekende Bollé Bollé evenementen in Boortmeerbeek en bij uitbreiding in gans Vlaanderen zijn volledig weggevallen:

  • Geen vastenvoettochten dit jaar in onze scholen waar we met de regelmaat van de klok duiding mogen geven
  • Geen moederdagontbijt
  • Geen vertegenwoordiging op “Boortmeerbeek Feest!” waar we elk jaar met collega’s van andere goede doelen aanwezig zijn in het kader van het Noord-Zuid gebeuren
  • Voorlopig geen welgesmaakte Trappistenavond wegens gebrek aan een voldoende grote Corona-proof accommodatie om onze 300 aanwezigen te plezieren
  • En ook geen Ferm (KVLV) kerstmarkt dit jaar waar we zoveel artikelen aan de man/vrouw brachten

Geen inkomsten op het ogenblik dat we ze zo broodnodig hebben om een nieuw gestart project aan ons hospitaal van Mwanzugi - Tanzania verder te kunnen financieren, brengt ons wel degelijk in financiële ademnood. Daarom hebben we beslist om toch één actie online op te zetten om wat inkomsten te vergaren en wel met een SPECULOOSVERKOOP!

Onze gekende, lekkere speculoos die we normaal op de kerstmarkt verkopen bieden we dit jaar immers online aan tegen een prijs van € 6 per pakje van circa 250 gr. met gratis levering in de drie deelgemeenten van Boortmeerbeek.

Ons artisanale product zal uiteraard bereid en gebakken worden in veilige omstandigheden, rekening houdend met alle vigerende Corona- maatregelen. Veilig... én lekker!

Bestellen kan tot en met 29 november 2020 via het online bestelformulier. Bestellingen zullen op de dag van uw keuze gratis aan huis geleverd worden: ofwel op 4 of 5 december aan de vooravond van Sinterklaas ofwel op 12 december 2020.

Alvast bedankt om deze actie voor het goede doel grootmoedig te willen steunen!