29.11.2016 ‐ Op de biertour voor Bollé Bollé!

Op de biertour voor Bollé Bollé!

Zoals eerder aangekondigd doen we dit jaar met Bollé Bollé mee aan de Warmste Week van Studio Brussel. Hierbij kunnen verschillende acties georganiseerd worden ten voordele van onze vzw.

Ons kernlid Diane Bolle neemt met Cameleon Events het voortouw en organiseert de eerste actie! De leuze luidt "Op de biertour voor Bollé Bollé". Daarmee stelt ze graag twee acties voor.

1. Bierwandeling in Leuven

Cameleon Events organiseert sinds 2004 bierevents in en rond Leuven. Voor De Warmste Week van Studio Brussel verkopen we als warmste actie een wandelpakket met drie streekbieren in Leuvense cafés.  De opbrengst van deze actie gaat volledig naar de vzw. Voor € 18 per persoon krijgen de deelnemers een wandelroute van circa 5 km met het bierverhaal van Leuven en drie bonnen waarmee op drie verschillende plaatsen een streekbier geproefd kan worden. Het wandelpakket kan op eigen tempo gebruikt worden, op alle dagen behalve maandag en woensdag.

Hoe kan je bestellen?

  1. Stuur een e-mail naar info@bollebolle.be met als onderwerp “Bierwandeling” en vermeld volgende gegevens:
    • Naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres
    • Aantal personen en hun namen
  2. Stort het juiste bedrag op ons rekeningnummer  BE35 7340 2236 1337 (BIC: KREDBEBB), met vermelding “BIERWANDELING + NAAM + AANTAL PERSONEN”.
  3. Wanneer de betaling ontvangen is, sturen we een bevestigingsmail met daarin de nodige documenten en bonnen voor de wandeling.

Deze actie loopt tem 18 december 2016.

2. Een eigen bier voor Bollé Bollé

Blijf je liever knusjes binnen en wil je toch Bollé Bollé vzw steunen?  Dat kan! We brengen voor de feestdagen een hartverwarmend bier uit: “Donkeren Bolle” van 8°. Ook hierbij gaat de opbrengst volledig naar de vzw. Voor een fles van 75cl vragen we € 7,50.

De flessen zijn verkrijgbaar via Diane Bolle (Leuven) en Eline Cauwenberghs (Mechelen). Stuur een e-mail naar info@bollebolle.be met als onderwerp “Donkeren Bolle” en dan wordt de verdere levering besproken.

Hopelijk word je hiermee warm gemaakt om ook zelf een leuke actie op poten te zetten (zelfgemaakte cake verkopen met je jeugdvereniging, soep verkopen aan je collega's,...). Je kan je actie registreren via de website van Studio Brussel. Nadat je de actie geregistreerd hebt, wordt deze gepubliceerd op de website. Ook via die weg kan het ingezamelde geld overgemaakt worden aan onze vzw. Geef ons een seintje wanneer je een actie organiseert of wil organiseren. We willen je graag verder helpen met de registratie en de organisatie. En zo kunnen we de actie ook mee in de kijker zetten. Er zijn ook enkele algemene acties waaraan je kan deelnemen, bvb. de Warmathon (voor de sportievelingen) of de Ketnet-Koekenbak (voor de scholen). De opbrengst van deze acties wordt verdeeld over alle deelnemende goede doelen.

Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Reactie toevoegen