17.11.2017 ‐ Kerstmarkt Schiplaken op 10 december

Kerstmarkt Schiplaken op 10 december

Reeds voor de 9de keer neemt onze VZW met een eigen stand deel aan de jaarlijkse Kerstmarkt van KVLV in de zalen van Den Bosuil, Bieststraat 233, 3191 Schiplaken. Hou zondag 10 december 2017 van 10u00 tot 18u00 dus zeker vrij. De ideale plaats om uw kerstaankopen te doen en ons goede doel te steunen.

Naast onze klassiekers zoals de gereputeerde speculoos op grootmoederswijze pakken we dit jaar opnieuw uit met heel wat originele pakjes voor onder de kerstboom.

En voor de sfeer en gezelligheid biedt de KVLV haar specialiteiten aan zoals Glühwein, punch, pannenkoeken, allerlei huisgemaakte soepen en taarten, croques en koninginnehapjes…

Een afspraak om niet te missen. Men zegge het voort. Tot in den Bosuil!

Reacties

Reactie van w Lauwers op 03.12.2017 10u35

Beste, ik kom naar uw Bolle Bolle kerstmarkt. Ik heb plannen om naar Tanzania te gaan maar niet als gewone toerist maar ik wil onderzoeken of ik daar iets kan verrichten waar de plaatselijke bevolking iets mee vooruit is. Zou ik iemand kunnen spreken die mij op de goede weg zetten .
Groet Willy

Reactie van Van Campenhoudt Chantal op 04.11.2018 00u29

Hallo , ik heb ergens gelezen , dat jullie op 9 december in Schiplaken een kerstmarkt organiseren . Ben geïnteresseerd . Maak kerstkaartjes in 3 D . En houten zakdoekdozen met servietentechniek en andere cadeautjes in hout . Is er nog plaats vrij aub ? Graag ook meer uitleg als er nog plaats vrij is ? Vriendelijke groeten . Mevr Van Campenhoudt Chantal .

Reactie toevoegen