09.10.2016 ‐ De Warmste Week: laat jij ons vuurtje branden?

De Warmste Week: laat jij ons vuurtje branden?

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Studio Brussel ook dit jaar De Warmste Week. Tijdens de week voor Kerstmis worden er verscheidene acties georganiseerd om allerlei goede doelen te steunen. Dit jaar is onze vzw Bollé Bollé ook geselecteerd als goede doel! Aan de hand van acties kan je dus geld inzamelen voor onze projecten in Tanzania.

Wij hopen dat jullie ons handje willen helpen en een leuke actie op poten te zetten (zelfgemaakte cake verkopen met je jeugdvereniging, soep verkopen aan je collega's,...). Je kan je actie registreren via de website van Studio Brussel. Nadat je de actie geregistreerd hebt, wordt deze gepubliceerd op de website. Ook via die weg kan het ingezamelde geld overgemaakt worden aan onze vzw.

Hoe doe je dit?

  1. Bedenk een leuke actie
  2. Surf naar https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/bolle-bolle-vzw
  3. Klik op “Registreer jouw warmste actie”
  4. Kies een goed doel: Bollé Bollé. Klik de vzw aan en kies voor “registreer een actie”
  5. Vul het formulier in: naam en beschrijving van de actie, datum waarop de actie zal plaatsvinden en de locatie.
  6. Vooraleer je de registratie kan voltooien, zal je je moeten registreren.

Geef ons een seintje wanneer je een actie organiseert of wil organiseren. We willen je graag verder helpen met de registratie en de organisatie. En zo kunnen we de actie ook mee in de kijker zetten.

Er zijn ook enkele algemene acties waaraan je kan deelnemen, bvb. De Warmathon. De opbrengst van deze acties wordt verdeeld over alle deelnemende goede doelen.

Bij vragen of opmerkingen hierover, aarzel niet om ons te contacteren.

Reactie toevoegen