14.10.2017 ‐ Bezoek Ichenhausen

Bezoek Ichenhausen

Op 19 september 2017 trok een delegatie van Bollé Bollé naar het Duitse Ichenhausen voor een bezoekje aan enkele goede vrienden van pater Bolle. De lokale missiekring, onder de hoede van de familie Scheppach, steunt de projecten van Albert immers al 34 jaar.

In 1984 werden de eerste contacten gelegd en tot vandaag werden er maar liefst 95 containers naar het Zuiden gebracht. In Igunga steunen ze al jaren onze lagere school met een jaarlijkse bijdrage voor de dagelijkse schoolpap.

Uiteraard waren ook de familie Bruckmaier (Murnau) en pastoor Helmut Enemooser (Irsee) met een van zijn goede vrienden Mr. Godde van de partij. Ook zij steunen Albert al jaren. Het werd een fijn weerzien met veel leuke herinneringen en grappige anekdotes.

Naast het bezoek aan onze vrienden stond er ook een presentatie op het programma. De uiteenzetting met een stand van zaken van onze projecten werd net zoals de zelfgebakken taarten en gebak zeer gesmaakt bij de 60 gasten. Het was een eer en een genoegen om onze werking en de huidige projecten voor te stellen aan de zeer geïnteresseerde parochiegemeenschap.

Vielen Dank für die Einladung und bis bald!

Reactie toevoegen